Icstrim Forum
[Herren.Idle.Ro] [Server created by AndutzU and hosted by VladutZ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
Icstrim Forum | Lista de useri | Inregistrare | Login

POZE ICSTRIM FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Tanya321
Femeie
22 ani
Giurgiu
cauta Barbat
22 - 60 ani

Icstrim Forum / Sugestii / Constructii / Oferta Scoala Fortuna Ploiesti / Ceva angajari Moderat de AndutzU  
Autor
Mesaj Pagini: 1
GrigorescuIrinel
Membru nou

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 1
GRIGORESCU IRINEL OFERTE (CONSTRUCTII & PRESTARI SERVICII)

1.    ►►►Gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, climatizare.

S.C. din Bucuresti executam urmatoarele lucrari TOTAL AUTORIZATE, de la proiectare la receptie:
- instalatii de gaze pentru case, vile si apartamente, coloane de gaze, retele interioare, stradale, industriale sau de alt tip pentru gaze;
- instalatii termice (furnizam si instalam centrale si calorifere pentru apartamente, pentru case/vile, centrale de bloc, de cartier,boilere etc.);
- instalatii sanitare (furnizam si instalam obiectele sanitare, executam retelele interioare de apa si de scurgere la canalizare in cladiri de orice marime);
- climatizarea oricaror tipuri de  incinte sau cladiri  (furnizam si instalam aparate de aer conditionat in apartamente, case/vile, spatii comerciale, industriale etc.; pentru cladirile mari putem sa furnizam si sa instalam aparate complexe, de ex. chillere cu ventilconvectoare).
Lucram in Bucuresti si limitrof. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)2.    ►►► Canalizare, vopsire, instalatii electrice.

S.C. executam in Bucuresti si zona limitrofa urmatoarele tipuri de lucrari:
- canalizare (retele stradale, interioare, industriale, camine, racordarea/bransarea cladirilor la reteaua publica de canalizare etc.);
- retele stradale si interioare pentru apa rece;
- protectie anticoroziva, vopsire suprafete mari, conducte etc.;
- instalatii electrice.
Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)
           

3.    ►►► Amenajari interioare A-Z.

S.C. executam lucrari de amenajari interioare in Bucuresti si zona limitrofa (gresie, faianta, tencuieli, glet, zugraveli, parchet, pavaje, placare cu piatra, rigips, tavan fals, partitii, sapa etc. etc. etc.). Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)4.        ►►►Cablare in constructii.

S.C. executam lucrari de cablare in constructii, incinte si spatii exterioare in Bucuresti si limitrof. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)5.       ►►►Casute de vacanta, casute simple, casute caini .
       
S.C. producem: 1) casute de vacanta orice cantitate (locuibile in orice anotimp) cu deviz dupa proiectul/cerintele clientului 2) casute simple din lemn orice cantitate (intocmim deviz conform cerintelor clientului); 3) casute pentru caini - loturi de minim 20 de bucati (intocmim deviz conform cerintelor clientului). Lucram pentru Bucuresti si judetele limitrofe. Lucram si pentru export. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)


                                                                                 

                       6.   ►►►Construim case.

S.C. construim case la cheie sau la rosu. Primim comenzi din Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)     7.  ►►►Confectii metalice fier forjat.

S.C. producem si montam confectii metalice din fier forjat (porti, garduri, grilaje, gratii etc. etc. etc.). Lucram pentru Bucuresti si zona limitrofa (in functie de marimea lucrarii). Asiguram transport si montaj. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)

                 8.   ►►►Realizam pavaj cu pavele & placare cu piatra.


S.C. realizam pavaje din pavele de orice tip precum si placare cu piatra pe orice suprafete. Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa (in functie de marimea lucrarii). Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)
     9.   ►►►Construim din lemn: case/cabane/vile/hoteluri/pensiuni.

S.C. construim din lemn: case/cabane/vile/hoteluri/pensiuni, la cheie. Intocmim deviz conform cerintelor clientului. Primim comenzi din Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)
     10.   ►►►Renovam apartamente in Bucuresti.

Totul conform cerintelor clientului (amenajarile interioare, instalatia sanitara, instalatia electrica, termopanul/tamplaria din lemn, aerul conditionat etc.). La solicitare putem realiza (in mod AUTORIZAT, proiectare si executie) separatia de gaze (coloana de gaze a blocului, instalatia interioara de gaze a apartamentului, instalarea centralei de apartament si a caloriferelor). Lucrarile sunt executate cu respectarea termenelor si cu consultarea permanenta a clientului.
Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)
    11.  ►►►Renovam case/vile in Bucuresti.
   
Lucram constiincios, utilizand materiale de calitate. Respectam termenele. Renovam TOT ceea ce exista in constructia unei case/vile (consolidarea casei/vilei-daca este cazul, amenajarile exterioare, acoperisul, amenajarile interioare, termopanul/tamplaria din lemn, toate tipurile de instalatii). La solicitare instalam aer conditionat, centrala termica si caloriferele (totul AUTORIZAT, de la proiectare la receptie). Putem executa si instalatia de gaze (autorizat de la proiectare la receptie), precum si termoizolatia. Consultam permanent clientul pentru ca lucrarile sa fie asa cum isi doreste acesta. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)12.   ►►►Construim vile, hoteluri, pensiuni.

S.C. construim vile, minihoteluri, hoteluri, pensiuni la cheie in Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)


                13.  ►►►Hidroizolatii & Termosistem.

S.C. executam  (lucrari medii si mari):
1. Hidroizolatii - pentru case, vile, hoteluri, cabane, blocuri, hale industriale, depozite, unitati agrozootehnice, sali de sport si orice alt tip de cladire careia doriti sa-i mentineti sanatatea;
2. Termosistem - pentru tipurile de constructii enumerate la hidroizolatii, daca doriti sa economisiti energie si sa obtineti un confort sporit.
Primim comenzi din Bucuresti si limitrof. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)
         
14.  ►►► Renovam/amenajam: sedii de banci, de firme, mall-uri, spatii comerciale etc.


S.C. renovam/amenajam sedii de banci, sedii de firme, mall-uri, hoteluri, cazinouri, cluburi, discoteci, pensiuni, unitati medicale, scoli, depozite, spatii comerciale cu profil alimentar, nealimentar sau special, orice alt spatiu in care se desfasoara o activitate economica sau de orice alta natura.
Munca noastra se refera la:
- consolidarea cladirii (daca este cazul) orice fel de cladire si indiferent de marimea ei;
- amenajarile exterioare: acoperis, hidroizolatii, termosistem, zidarie, pavaj, placare cu piatra, gard din fier forjat sau gard din zid + fier forjat etc.
- amenajarile interioare: rigips, tavan fals, partitii, placare cu gresie, faianta, piatra, zugraveli etc.
- instalatii: refacerea sau construirea instalatiei de incalzire (centrala termica cu calorifere sau alimentare de la reteaua termica a localitatii), refacerea sau construirea retelei de alimentare cu apa rece si calda, refacerea sau construirea instalatiei sanitare, refacerea sau construirea instalatiei electrice;
- climatizare: instalarea aparatelor de aer conditionat sau a altor aparate mai complexe (de ex. chillere);
- curatenia dupa constructor;
- instalarea de sisteme de control acces (cu si fara pontaj), restrictionari acces (bariere, stalpi incastrabili, turnicheti), sisteme de sonorizare, sisteme de alarma (supraveghere şi PSI)
- daca este cazul executam autorizat orice lucrare din domeniul gazelor naturale de la proiectare la receptie;
Lucram pentru Bucuresti si limitrof . Puteti opta pentru toate serviciile de mai sus sau pentru o parte dintre ele. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.
(Anuntul este valabil permanent)

                   15. ►►►  Construim camping-uri.

S.C. construim casute pentru camping conform cerintelor clientului in ceea ce priveste: materialul, dimensiunile, compartimentarea, izolatia termica, compatibilitatea cu racordarea la utilitati, alte dotari. Primim comenzi din Bucuresti si judetele limitrofe. Asiguram confectionarea, transportul si amplasarea. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.      (Anuntul este valabil permanent)

                    16. ►►►  Construim ferme (resedinta + anexe).

S.C. CONSTRUIM  FERME LA CHEIE (resedinta + foisor + garaje + crama si/sau pivnita + grajduri + depozite pentru hrana animalelor/pasarilor + casuta pentru angajatii permanenti + imprejmuirea sediului si/sau a intregului domeniu + instalatii/utilitati + cai de acces + alte lucrari dorite de proprietar).  Primim comenzi din Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)                  17. ►►►  Construim gard monumental.

S.C. construim gard monumental (din caramida sau din BCA), cu fundatie, cu porti din fier forjat, pentru imprejmuirea vilelor, caselor, terenurilor. Construim si gard din azbociment. Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa (in functie de marimea lucrarii). Sunati la 0749277313 sau  retineti numarul.  (Anuntul este valabil permanent)


         

   18. ►►►  Construim blocuri.

S.C. CONSTRUIM  BLOCURI  LA CHEIE  conform proiectului, pentru diferite destinatii:
- sedii de firme;
- birouri (pentru inchiriere);
- clinici medicale/cabinete medicale/spitale/scoli;
- spatii comerciale;
- cazinouri, cluburi;
- locuinte;
- oricare alta destinatie.
Lucram pentru Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul.    (Anuntul este valabil permanent)          19. ►►►  Construim cazinouri, cluburi, sali de festivitati, discoteci etc.

S.C. CONSTRUIM  LA CHEIE: cazinouri, cluburi, discoteci, restaurante, sali de festivitati si orice alte cladiri destinate jocurilor de noroc, intrunirilor si divertismentului/festivitatilor. Construim conform proiectului (cladiri mai mici, mai mari, foarte mari, numai parter sau parter + etaje, cu subsol pentru garaje sau nu etc., etc., etc.). Lucram in Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)

     

     20. ►►►  Construim cladiri pentru invatamant/educatie.

S.C. CONSTRUIM  LA CHEIE pentru invatamant/educatie (conform proiect):
- cladiri pentru facultati/universitati (stil bloc cu numar variabil de etaje sau orice alt tip de cladire conform proiectului cu amfiteatre, sali de curs etc. etc. etc.);
- cladiri pentru scoli/licee (orice tip de cladire stil bloc sau altfel - conform proiectului);
- cladiri pentru gradinite (orice tip de cladire conform proiectului).
Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa.
Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)21.  ►►►  Construim depozite.

S.C. CONSTRUIM DEPOZITE LA CHEIE (conform proiect) pentru orice destinatie. La construire folosim panourile sandwich pe structura metalica. Putem utiliza si caramida sau BCA-ul. Precizare: construim toate instalatiile si climatizarea cerute conform specificului depozitului (produse nealimentare, produse alimentare, medicamente etc.). Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)22.  ►►►  Construim hale industriale.
   
S.C. CONSTRUIM HALE INDUSTRIALE LA CHEIE (conform proiect) din panouri sandwich si structura metalica. Putem utiliza si caramida sau BCA-ul. Precizare: construim toate instalatiile si climatizarea impuse de specificul activitatii care se va desfasura in hala respectiva. Primim comenzi din Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)23. ►►►  Construim showroom-uri auto, service-uri auto, spalatorii auto.

S.C. CONSTRUIM  LA CHEIE conform proiect:
- showroom-uri auto (pentru prezentare si vanzare de autoturisme sau alte mijloace de transport rutier);
- service-uri auto;
- spalatorii auto.   
Precizam ca putem construi si combinatii: showroom + service + spalatorie, showroom + service etc. Materialele utilizate la construire sunt: structura metalica + panourile sandwich sau, daca proprietarul prefera, BCA-ul sau caramida. Construim pentru Bucuresti si zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)24.  ►►► Construim lacasuri de cult (biserici, temple etc.).   

S.C. construim la cheie (conform proiect) lacasuri de cult (biserici, temple, case de rugaciune sau orice alt tip de lacas de cult). Lucram pentru Bucuresti si judetele limitrofe. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)
25.  ►►►   Gresie & Faianta (executam placare).Executam placare de calitate cu gresie si faianta in Bucuresti si zona limitrofa (lucrari medii, mari si foarte mari). Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)26.  ►►►   Consolidam si renovam cladiri.   
                                             
S.C. - CONSOLIDAM si RENOVAM orice fel de cladire (bloc, vila, casa, scoala, depozit, hala industriala, biserica etc., etc., etc.) in Bucuresti si judetele limitrofe. Consolidarea se refera la lucrari de readucere la parametrii initiali a structurii de rezistenta a cladirii. Renovarea se refera la: acoperis, amenajarile exterioare, amenajarile interioare, instalatia sanitara, instalatia electrica, instalatia de gaze, centrala termica si caloriferele, aerul conditionat etc. Detinem autorizarile necesare pentru toate domeniile mentionate mai sus. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. (Anuntul este valabil permanent)
27.    ►►►Construim in Europa.

S.C. DIN ZONA BUCURESTI (ROMANIA) CONSTRUIM LA CHEIE IN TOATE TARILE EUROPEI (pentru persoane fizice si juridice romanesti si straine, din Romania si din tarile Europei):
- case;
- vile;
- case din lemn / cabane;
- cladiri pentru reprezentante de firme romanesti sau straine care decid sa fie prezente pe pietele europene occidentale din diferite tari ale Europei (de ex. showroom-uri, showroom + locuinta reprezentant + depozit, restaurant + crama + locuinta reprezentant, magazin + depozit + locuinta reprezentant, centru de afaceri + locuinta reprezentant, ateliere de productie/hale industriale + depozit de materii prime + depozit de produse finite + showroom + locuinta reprezentant, depozite logistice etc. etc. etc.);
- camine de batrani, lacasuri de cult (biserici, temple, case de rugaciune etc.);
- hoteluri, minihoteluri, pensiuni, cazinouri, cluburi, camping-uri;
- ferme (resedinta + anexe);
- blocuri: de locuit, pentru birouri, sedii de firme sau alte destinatii;
- spitale, scoli;   
- orice alt tip de constructie;
- consolidam si renovam cladiri mari (constructia, acoperisul, amenajarile exterioare, amenajarile interioare, instalatiile, climatizarea).
Contactati-ne la 0749277313 (in limba romana) sau  prin e-mail  : E-mail   (in limba romana, engleza, franceza). 
(Anuntul  este valabil permanent)

__________________________________________________________________


28.  ►►► Lucrari diploma asistenti generalisti si de farmacie.

Elaborez lucrari de diploma pentru asistenti medicali generalisti si asistenti de farmacie (preturi convenabile dar standard de competenta ridicat). Anuntul este valabil pentru intreaga tara. Va rog sa ma contactati din timp la 0749277313.                                                                                                                           Retineti numarul de telefon! (Anuntul este valabil permanent).

29.   ►►►  Cursuri ASISTENT MEDICAL BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE (Scoala Fortuna Ploiesti)


Scoala Postliceala FORTUNA Ploiesti face inscrieri IN FIECARE AN incepand cu data de 1 mai pentru specializarea:
- ASISTENT MEDICAL BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE (curs cu durata de 3 ani).
Percepem cea mai mica taxa scolara in comparatie cu scolile similare si acordam si alte facilitati.
Conditii de admitere: absolventi de liceu CU SAU FARA diploma de bacalaureat.
Asiguram cursuri GRATUITE de limba engleza pentru elevii care, dupa absolvire, doresc sa lucreze in strainatate.
Informatii suplimentare la tel. 0740.385.558 sau 0749.277.313.                                         Email: E-mail                                                                                           Retineti datele noastre de contact!
(Anuntul este valabil permanent)
30.   ►►►   Cursuri ASISTENT MEDICAL RADIOLOGIE (Scoala Fortuna Ploiesti)

Scoala Postliceala FORTUNA Ploiesti face inscrieri IN FIECARE AN incepand cu data de 1 mai pentru specializarea:
- ASISTENT MEDICAL RADIOLOGIE (curs cu durata de 3 ani).
Percepem cea mai mica taxa scolara in comparatie cu scolile similare si acordam si alte facilitati.
Conditii de admitere: absolventi de liceu CU SAU FARA diploma de bacalaureat.
Asiguram cursuri GRATUITE de limba engleza pentru elevii care, dupa absolvire, doresc sa lucreze in strainatate.
Informatii suplimentare la tel. 0740.385.558 sau 0749.277.313.                                          Email: E-mail                                                                                          Retineti datele noastre de contact!
(Anuntul este valabil permanent)31.   ►►►   Cursuri ASISTENT MEDICAL LABORATOR (Scoala Fortuna Ploiesti)


Scoala Postliceala FORTUNA Ploiesti face inscrieri IN FIECARE AN incepand cu data de 1 mai pentru specializarea:
- ASISTENT MEDICAL LABORATOR (curs cu durata de 3 ani).
Percepem cea mai mica taxa scolara in comparatie cu scolile similare si acordam si alte facilitati.
Conditii de admitere: absolventi de liceu CU SAU FARA diploma de bacalaureat.
Asiguram cursuri GRATUITE de limba engleza pentru elevii care, dupa absolvire, doresc sa lucreze in strainatate.
Informatii suplimentare la tel. 0740.385.558 sau 0749.277.313.                                          Email: E-mail                                                                                          Retineti datele noastre de contact!
(Anuntul este valabil permanent)32.   ►►►    Cursuri ASISTENT MEDICAL GENERALIST (Scoala Fortuna Ploiesti)


Scoala Postliceala FORTUNA Ploiesti face inscrieri IN FIECARE AN incepand cu data de 1 mai pentru specializarea:
- ASISTENT MEDICAL GENERALIST (curs cu durata de 3 ani).
Percepem cea mai mica taxa scolara in comparatie cu scolile similare si acordam si alte facilitati.
Conditii de admitere: absolventi de liceu CU SAU FARA diploma de bacalaureat.
Asiguram cursuri GRATUITE de limba engleza pentru elevii care, dupa absolvire, doresc sa lucreze in strainatate.
Informatii suplimentare la tel. 0740.385.558 sau 0749.277.313.                                           Email: E-mail                                                                                          Retineti datele noastre de contact!
(Anuntul este valabil permanent)
33. Cursuri ASISTENT MEDICAL FARMACIE (Scoala Fortuna Ploiesti)


Scoala Postliceala FORTUNA Ploiesti face inscrieri IN FIECARE AN incepand cu data de 1 mai pentru specializarea:
- ASISTENT MEDICAL FARMACIE (curs cu durata de 3 ani).
Percepem cea mai mica taxa scolara in comparatie cu scolile similare si acordam si alte facilitati.
Conditii de admitere: absolventi de liceu CU SAU FARA diploma de bacalaureat.
Asiguram: a) cursuri GRATUITE de limba engleza pentru elevii care, dupa absolvire, doresc sa lucreze in strainatate; b) practica in farmacii; c) invatarea programului de eliberare a medicamentelor utilizat in farmacii.
Informatii suplimentare la tel. 0740.385.558 sau 0749.277.313.                                              Email: E-mail                                                                                           (Anuntul este valabil permanent)

34.            Scoala Fortuna Ploiesti angajeaza MEDIC RADIOLOG

Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti angajeaza MEDIC RADIOLOG (rezident, doctor plin sau pensionar) pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la E-mail . Informatii la 0740.385.558
35.      Scoala Fortuna Ploiesti angajeaza MEDIC (orice specialitate)

Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti angajeaza MEDIC (INDIFERENT DE SPECIALITATE) rezident, doctor plin sau pensionar -  pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la E-mail . Informatii la 0740.385.558     
36.      Scoala Fortuna Ploiesti angajeaza ASISTENT MEDICAL BALNEOFIZIOKINETO...

Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti angajeaza ASISTENT MEDICAL BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE pentru activitatile:
- predare de ore;
- practica elevilor in spital.
Trimiteti CV-ul la E-mail . Informatii la 0740.385.558.

37.      Scoala Fortuna Ploiesti angajeaza MEDIC BALNEOFIZIO...

Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti angajeaza MEDIC BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE (rezident, doctor plin sau pensionar), pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la E-mail . Informatii la 0740.385.558.


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1    
Mergi la